Wellness en Beautydag Endless Love met uw geliefde

Dit Endless Love beauty arrangement in Brabant is inclusief:

  • Ontvangst met verse thee en lekkers
  • Japanse Facelift massage
  • Firming pakking van buik of benen
  • Heerlijke Rug schouder nek Massage in 3 fases
  • Uitgebreide Lunch
  • Detox voetenbad
  • Harmonie lichaamsmassage behandeling

Prijs: € 185,00 per persoon.

Op zondag rekenen wij een toeslag van € 20,00 p.p. 
Bent u met een oneven aantal dan betaalt u € 25,00 extra.

Uitbreidingsmogelijkheden (a.u.b. aangeven bij boeken):

De 3 fase rug-schouder-massage uitbreiden naar een 3 fase volledige lichaamsmassage (+ € 20,50 p.p.)
De hoofdhuidmassage uitbreiden met een shampoomassage en droog föhnen van de haren (+ € 19,50 p.p.)

Ontspannende en rustige Yoga nidra les (+ € 15,- p.p.) 

De prijs van dit Endless Love beauty arrangement in Brabant is geldig tot en met 31 december 2024.

Heerlijke beautydag met een zeer bijzonder gezichtsbehandeling

  De Japanse Facelift Massage is niet zo maar een gezichtsbehandeling. Deze behandeling heeft maar liefst een massage van 50 minuten waarin aandacht gegeven wordt aan nek, hals decollete, gezicht maar ook hoofdhuid. Het stimuleert je huid dusdanig dat nieuw collageen zich kan vormen en je er direct al frisser en jeudiger uit ziet. Huidverbetering kan dus ook op een onstpannende manier ervaren worden. kom het bij ons ervaren! 

Arrangement Oosterse Body & Facelift massage

Deze kleinschalige beautysalon biedt u heerlijke arrangementen in een kleinschalig beauty center. De enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging en ontspanning van top tot teen.

All-inclusive formule

Koffie, thee, water, vruchtensap, lunch, hapjes zijn inclusief bij alle arrangementen.

Beautyarrangementen zonder sauna
Omdat steeds meer mensen behandelingen verkiezen boven het sauna bezoek hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van heerlijke volledige arrangementen zonder sauna!

De gemoedelijkste beautyarrangementen
Onze enthousiaste medewerkers van Cosme vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging en ontspanning van top tot teen. Bij ons draait het nog om persoonlijke aandacht. Uw wensen zijn onze zorg. Om dit te realiseren ontvangen wij maximaal 6 tot 8 arrangementengasten per dag.

Kapsalon
Na een dag van ontspannen voel je je geweldig om dit gevoel geheel uit te kunnen stralen bieden wij u alle service van een kapsalon.

Ruime behandelkamers en schoonheidssalons
Wij hebben één-, twee- en 4-persoonsruimtes in de schoonheidssalon. Hierdoor blijft u lekker bij elkaar en heeft u privacy waar nodig.

Relax
Knusse ruimte waar je je meteen thuis voelt, om heerlijk te ontspannen, rustig samen te eten en te praten of even lekker te relaxen. Tijdens de donkere kille dagen bied de haard heerlijke warmte.

Spirituele knipoog
De beautysalon benadert schoonheid graag bijzonder. Wij bieden u ook arrangementen met een spiritueel tintje.. Alle behandelingen in deze arrangementen verwennen en behandelen de huid, lichaam, geest en ziel. Ze werken met kleurenenergie die emotionele stress tegengaan, maken blokkades los en doen het energiepeil, de levensvreugde en het zelfbewustzijn toenemen. Ze benaderen de mens "holistisch", dat wil zeggen in zijn totaliteit van lichaam en geest. De producten die gebruikt worden houden de innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans, tussen dat wat men ervaart en voelt.

Tuin
In onze stadstuin kunt u volledig beschut ontspannen.

Vriendelijk en vakkundig personeel 
Als laatste in de rij maar wel een essentieel onderdeel voor een geslaagde dag en zorgen voor evenwicht.

De behandelingen

De Japanse Facelift massage is een reiniging van de huid inclusief stevige scrub, mudmasker om afvalstoffen uit de huid te verwijderen. Een 50 minuten durende oosterse gezichtsmassage. Nekmassage (5 minuten),  huidopwarming en in sluizen van huidverbeterende ingrediënten (10 minuten), meridianen massage (15 minuten), milde maar effectieve bindweefselmassage (10 minuten), lymphe drainage (5 minuten), hoofdmassage (5 minuten) en intensief verzorgende en hydraterende peel off gezichtsmasker.

Firming pakking van buik of benen: in masseren van actief verstevigend serum en thalasso pakking met verstevigende ingrediënten.

Heerlijke Rug schouder nek Massage in 3 fases:
Fase 1: rug schouder nek massage manueel
Fase 2: rug schouder nek massage met hot stones
Fase 3: Hot Stone legging op de rug.

De uitgebreide lunch bestaat uit:
Verse soep, vers gebakken brood diverse zoet en hartig beleg. In de zomerperiode serveren we vaak salade erbij in de winter kiezen we vaak voor een warme variatie zoals warme peren of zelfgemaakte pizza. Naast thee of koffie serveren we ook jus d'orange.

Detox voetenbad: speciaal ontwikkeld voetenbad die doormiddel van positief en negatief geladen deeltjes het lichaam aan spoort tot reiniging. Aan de verkleuring van het water kunnen wij u een nadere uitleg geven welke gifstoffen je lichaam dagelijks beinvloeden. 

Harmonie lichaamsmassage behandeling.

Uitgebreide massage van de handen en de voeten.

7.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

7

Goede behandelingen en lunch , entourage ok maar kan beter. Denk aan geur en temperatuur

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Beauty Center
 • Zonnebank

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.