Mindfull genieten van Beauty in Brabant (zonder sauna)

Bij dit mindfull genieten arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee en lekkers
  • Mindbalance: een combinatie van mindfullness en yoga (dit ondersteunt je gezondheid en je voelt je daarna veel rustiger. En waardoor je makkelijker mindfull kunt zijn. Bewust ademen gecombineerd met specifieke meditaties.)
  • Detox voetenbad: afvalstoffen vinden zijn weg naar buiten door aantrekken en afstoten van positieve en negatief geladen deeltjes
  • Uitgebreide lunch met o.a.jus d'orange, soep, vers brood en diversiteit van beleg
  • Green Power gezichtsbehandeling: reiniging, scrub, mudmasker om afvalstoffen uit de huid te verwijderen nekmassage, gezichts- en decolete massage, hoofdmassage
  • Manicure behandeling verzorging van de handen en lakken van de nagels

  Prijs: € 167,50 p.p.
  Uitbreidingsmogelijkheden van dit arrangement zijn o.a.:

  • Epileren en verven wimpers of wenkbrauwen à € 17,00 p.p.
  • Rug/schouder/nek massage à € 29,00 p.p.
  • Volledige lichaamsmassage à € 49,00 p.p.
  • Wassen en droog-fohnen van de haren à € 19,50 p.p.

Toeslagen

  Indien u met een oneven aantal personen komt wordt er eenmalige toeslag berekend van: € 25,00.
  Op zondag rekenen wij een toeslag van € 20,00 p.p.
  De hierbij benodigde handdoeken, badjassen en slippers (=comfortpakket) zijn bij ons aanwezig en liggen voor u klaar. Bijkomende kosten hiervoor zijn € 9,50 p.p.
  Uiteraard bent u vrij om uw eigen spulletjes mee te nemen.
  De prijs van dit Mindfull genieten en ontspannen arrangement in Brabant is geldig tot en met 31 december 2024.

Mindfull genieten van Beauty in Brabant (zonder sauna)

  Mindfullness is een hip begrip maar helpt je ook om stress beter aan te kunnen. Gelukkiger te zijn door meer te genieten van het hier en nu. Ja! zeg ik dan volmondig! Met dit nieuwe arrangement nemen we je mee in ontspanning, bewuste ademhaling en zetten we je weer terug in je kracht. Wil jij beter in je vel zitten en de wereld weer aan kunnen? Kom dan genieten van deze heerlijke dag. 

Het beauty center in Hapert, unieke plek uniek concept!

  Bij ons ben je nog echt te gast! Alles is persoonlijk en we bieden geen massale beauty maar echte aandacht. Het centrum biedt per dag, aan hooguit 8 tot 10 arrangementgasten plaats waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden voor een heel schappelijke prijs. Wanneer u graag extra behandelingen wenst kunt u dit bij voorkeur vooraf afspreken. Er wordt deze dag bewust veel aandacht besteed aan het ademhalen.

  Want het focussen op de ademhaling is een effectieve manier om je bewust te maken van het nu. Daarnaast krijg je oefeningen mee die je tussen de behandelingen door kan uitvoeren om zo het effect van je behandeling langer te laten doorwerken. Tijdens dag ervaar je zelf ook het krachtige effect van massage en mindfullness: je bent je meer bewust van het nu en je ontspant zelf meer.

9.0 | 3 reviews

Reviews van gasten

Claudia

9

Super fijn gehad, enorm mindfull weer de deur uit. Heerlijk!

Anita

8

We hebben enorm genoten van de goede verzorging

Sarah Dyck

10

Onze behandelingen waren gewoon super!!! Een echte aanrader! Je ziet ons in de toekomst nog zeker terug!!!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Beauty Center
 • Zonnebank

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.